Get Adobe Flash player

Precizări importante

Printer-friendly versionPDF version

Stimaţi colegi,

   Vă mulţumim tuturor celor care v-aţi manifestat interesul faţă de demersurile echipei de realizare a acestui site. Elaborarea lui este încă în desfăşurare şi va fi finalizată, sperăm, până la sfârşitul lunii aprilie.

   Face precizarea extrem de importantă că acesta este un site interactiv, în sensul că fiecare dintre dvs. are posibilitatea de a-şi accesa şi gestiona propria pagină, astfel încât responsabilitatea pentru acurateţea datelor vă aparţine întregime.

   Imaginea dvs. literară postată pe site depinde numai şi numai de dvs !

   Precizăm că actuala configuraţie a fişelor bio-bibliografice materializează eforturile de documentare de aproape doi ani ale echipei de realizare, în condiţiile în care foarte mulţi dintre dvs. nu au răspuns invitaţiilor repetate de a-şi actualiza datele personale/literare!

   Prin urmare: va adresăm invitaţia de a face, individual şi pe propria răspundere, corecturile, adăugirile şi actualizările necesare pe pagina care vă aparţine, inclusiv schimbarea fotografiilor, urmând instrucţiunile din Suport tehnic (în stânga paginii). Dacă nu sunteţi îndeajuns de familiarizaţi cu utilizarea calculatorului, vă sugerăm apelaţi, pentru început, la un specialist care să vă instruiască în legătură cu gestionarea propriei pagini. Singura rugăminte a echipei de realizare este ca, în intervenţiile dvs., să respectaţi formatul fişei bio-bibliografice şi să evitaţi încărcarea acesteia cu detalii care nu ţin de profilul literar al site-ului.

   Vă mulţumim pentru suport şi vă dorim succes!